Getuigenissen

Rust en vertrouwen

Sinds 2018 werk ik samen met Elewout en z’n team. Door z’n inzichten en aanpak kunnen we nu echt genieten van ons domein. Door enkele elementen doordacht aan te pakken hebben we een hele andere kijk op de tuin. Door de oppervlakte vinden we het belangrijk om in een bepaald budget te werken. Dit alles samen geeft ons veel rust en vooral vertrouwen om nog jaren samen te werken.

P.P.
— Sint-Andries

Persoonlijk, vriendelijk en professioneel

We werken al enkele jaren samen met Tuinarchitectuur Gelaude voor zowel het beheer als de nodige aanpassingen aan onze mooie tuin. Elewout is voor z’n vaste klanten steeds bereikbaar en denkt mee op lange termijn om telkens tot zeer goede en duurzame oplossingen te komen. Hij gaat ook heel flexibel om met wijzigende planningen of budgetten. Zijn aanpak is persoonlijk, vriendelijk en professioneel. Een vast en consistent opgeleid team dat langskomt geeft telkens een gerust en betrouwbaar gevoel. Onze vrienden vragen regelmatig wie ons tuinbedrijf is en dan geven we vol trots de naam van Gelaude door.

P.P.
— Brugge

We genieten elke dag van het zicht

Elewout en z’n team hebben onze tuin aangelegd. Echte vakkennis en oog voor efficiëntie was de basis van dit project. Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden. De combinatie van een moderne tuin in een landschap was voor ons onbestaande. Maar door de juiste ontwerptechnieken is dit echt geslaagd. We genieten elke dag van het zicht.

MB
— Merelbeke

Echte vakmannen!

Elewout verzorgd voor ons de tuin en doet jaarlijks kleine aanpassingen. Hierdoor is er door de jaren heen echt een parel ontstaan. De hagen zijn, gezien de hoogte, indrukwekkend gesnoeid. Het team is goed opgeleid en is heel flexibel als ik iets bijvraag. Echte vakmannen!

KD
— Sijsele

Een goede en strategische aanpak

Voor mij is betrouwbaarheid, stiptheid en kwaliteit heel belangrijk. Dit zijn de aspecten die Elewout ook als prioriteit toepast in z’n bedrijf. Ondanks de grote oppervlakte heeft het park altijd een verzorgde indruk door de goede en strategische aanpak. Door met een vast jaarbudget te werken kan ik zonder zorgen genieten van het park.

JP
— Brugge

Altijd tot in de puntjes verzorgd

Het team van Elewout zorgt voor het onderhoud van onze tuin. Dit is altijd tot in de puntjes verzorgd en in de afgesproken periodes. We kunnen zeker dit bedrijf aanraden.

IR
— Lichtervelde

Fijn afgewerkt en dat maakt het verschil

Samenwerken met Elewout verloopt heel professioneel. Een groot domein onderhouden vergt een goed plan. Dit heeft Elewout voor mij uitgeschreven en het resultaat was er. Nu na enkele jaren samenwerken is onze familie heel tevreden. Steeds een verzorgde indruk en de bossen zijn doordacht aangepakt. Naast alles zorgt dat Elewout altijd binnen het afgesproken budget werkt. Rond het kasteel wordt het fijn afgewerkt en dat maakt het verschil.

I.U.
— Gruuthuse, Oostkamp

Al 8 jaar een hele fijne samenwerking

Elewout heeft voor ons een leuk en creatief ontwerp gemaakt. We genieten ten volle van onze bloemenweides en groene tuin. Er wordt 2x per jaar onderhoud uitgevoerd door het team van Elewout. Al 8 jaar een hele fijne samenwerking.

GVH
— Beernem

Goed bereikbaar voor z’n vaste klanten en dat is fijn samenwerken.

Elewout heeft de aanleg van onze mooie bostuin goed aangepakt. Na de grote werken was er een transparante kijk in de afrekening en de opvolging doorgaans het jaar wordt goed bij gehouden. We hebben dezelfde visie op vlak van tuinen wat hele leuke gesprekken met zich meebrengt. Elewout is goed bereikbaar voor z’n vaste klanten en dat is fijn samenwerken. Ik wou voor onze tuin een zeer hoge graad van afwerking en dat heeft zijn team echt behaald, waarvoor dank. Ik kan dit bedrijf alleen maar toejuichen.

W.F.
— Beernem

Contacteer ons

Vul hieronder uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!