Over ons

Elewout Gelaude

Tuinen zijn voor mij een echte belevenis. Een belevenis kan verschillende gevoelens opwekken, zoals vakantie, rust, plezier en genieten. Dit zijn de elementen zie je zou moeten kunnen ondervinden in uw tuin. Om tot deze combinatie te komen heb je een goede partner nodig. Iemand waar de ‘klik’ er mee is, iemand die je kan vertrouwen, iemand met de nodige vakkennis.

Na 15 jaar ervaring ben ik overtuigd een verschil te maken in uw tuin. De combinatie van de nodige creativiteit en strategie bekomen we de mooiste resultaten.

Het gesprek

Het gesprek is één van de belangrijkste elementen van een goede samenwerking. Ik geloof erin dat een goede dialoog de mooiste en beste tuinen vormt. Want naast een esthetische waarde heeft een tuin ook een functionele waarde en als eigenaar van de tuin kan je dit het beste vertalen waarvoor men de tuin dient te gebruiken. Genieten, vrienden, spel of feest zijn elementen die we meenemen in onze ideeën.

Ik luister vooral tijdens het eerste gesprek en probeer me te focussen op uw wensen en ideeën. Met enkele gerichte vragen kan ik zeer goed inschatten wat u wenst.

Een opgeleid en consistent team

Naast een leuk creatief idee of een goede strategische aanpak moet dit allemaal nog op een vakkundige manier uitgevoerd worden.Wij hechten veel belang een hoge afwerkingsgraad. Iedereen wordt uitgebreid opgeleid met elk z’n specialisatie.

Vaste gezichten die telkens uw tuin terug op punt zetten geven een vertrouwd gevoel. Per dag of per project geven we de tuin waarin er gewerkt wordt de volledige aandacht. Samen gaan we in dialoog om tot de beste resultaten te komen. Daarnaast werken we volledig digitaal dusdanig dat de administratie tot in de puntjes klopt.

Kortom een opgeleid en consistent team in uw tuin.

Contacteer ons

Vul hieronder uw gegevens in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op!